2013-04-04 08:16:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Könnyedén átlát ma mindenen

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem érdeklik a külsőségek, és az sem nagyon, hogy ki mit gondol. Ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy végre megtalálja önmagát. Amíg ugyanis mindig másoknak akart megfelelni, szétforgácsolódott. És hiába. Az igazi önmaga tetszetősebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Könnyedén átlát ma mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tették, most könnyedén megoldásra lelnek az ön kezei között. Az emberek indítékait is tisztábban látja, hátsó gondolatok nélkül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, soha nincs módja rá, hogy nyugalomra leljen, pedig minden vágya az lenne. Az igazság azonban az, hogy lelke vágyja a változást. Csak akkor talál nyugalmat, ha enged ennek a kényszerítő erőnek. Ez belülről jön.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kritikus napra számíthat. Úgy érzi, sokan áskálódnak ön ellen. Ezek közül nem is a személyes ellenségek a legveszélyesebbek, hanem az intézmények, törvények, saját kötelezettségvállalásai. Csak a szembenézés segít, ne meneküljön tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egyre eredményesebb lehet a munkájában. Különösen, ha valami újban próbálja ki magát, számíthat nagyobb sikerre, átütő eredményre. Legalábbis ezt könnyebb észrevennie, és örülni is neki, mint a rutin feladatokban elért eredményeinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legszívesebben visszavonulna a külvilág zajától. Érzi, hogy most nem kifelé, hanem befelé kell munkálkodnia. Valamit érlel magában: talán egy gondolat, egy terv, sőt, talán egy új élet formálódik önben. Ehhez csendesség kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érdekes lehetőségek várnak önre, és végre erőt is érez ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázza. A megvalósításhoz azonban még valaki más is kell. Ráadásul neki is önnek kell erőt adnia, ha azt akarja, hogy a segítségére legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Pénzügyekben, befektetési kérdésekben ma senki másra nem hallgathat, csak a saját megérzéseire, tapasztalataira. Így biztosan jobban jár, mintha hagyja, hogy mások próbálják meg irányítani a tetteit. Ez esetben a haragja is rájuk szállna.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi feszültségek borzolhatják ma az idegeit. Pedig ön ma amúgy is labilis hangulatban van. Uralkodó bolygója feszült viszonyba kerül a pénzügyek házában járó Plútóval. Ám épp a feszültség az, ami segít, hogy végre lépjen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajlamos lehet ma szélsőségesen viselkedni. Egy közeli ismerőséről, barátjáról tudhat meg önnek nem tetsző dolgokat. Pedig az illető ugyanazt teszi, amit ön is tett valaha. Lehet, hogy a saját tükörképével kell szembesülnie?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma már nem teheti meg, hogy tovább halogassa egy kompromisszum megkötését. Akár mennyire is szeretett volna erősnek látszani, az erő néha épp abban van, hogy képes meghajolni is. Még mindig jobb azt tenni, mint megtörni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma átlagon felüli támogatottságot élvezhet a környezete, munkatársai részéről. Egy emberként állnak ki ön mellett bizonyos döntő kérdésekben. Ha valami új dologba szeretne belevágni, akkor ez a legjobb nap, hogy elkezdje.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: